Kopersbegeleiding

Begeleiding van makelaarsadvies tot nazorg

Vanaf het moment dat de potentiële koper kennis maakt met een  project tot aan de sleuteloverdracht zijn wij het vaste aanspreekpunt.

Zowel de projectontwikkelaar als koper beschikt over één contactpersoon die helder is over (on)mogelijkheden, actief meedenkt, zich houdt aan afspraken en altijd goed bereikbaar is.
Vanaf de start van de start van de verkoop van het project gaat BPM Vastgoeddiensten communiceren en begeleiden tussen projectontwikkelaar, aannemer en koper. BPM Vastgoeddiensten behartigt de belangen van de koper in opdracht en voor rekening van de projectontwikkelaar. Dit mag vreemd overkomen, maar het geeft aan, dat de projectontwikkelaar streeft naar een goede verstandhouding en communicatie tussen koper en ontwikkelaar om uiteindelijk te komen tot een voor alle partijen perfecte oplevering.

BPM Vastgoeddiensten neemt met verve de centrale rol tussen de projectontwikkelaar, gemeente, aannemer en de koper voor haar rekening. Wij blijven betrokken, communiceren en bemiddelen totdat alle betrokken partijen tevreden zijn.

Voordelen voor de projectontwikkelaar, aannemer en/of gemeente:
Wij zorgen ervoor dat uw koper centraal staat zonder uw belang als opdrachtgever uit het oog te verliezen
BPM Vastgoeddiensten neemt u de kopersbegeleiding volledig uit handen. Naar behoefte verzorgen wij het totale proces van verkoopgesprekken tot aan de oplevering van de woning en de nazorg.

Kortom:

 • Een vaste en ervaren contactpersoon voor het gehele traject (onderzoek, advies, makelaardij én kopersbegeleiding);
 • Tevreden kopers;
 • Ontzorgen en optimaliseren van de communicatie met de verschillende partijen;
 • Tijdig signaleren en oplossen van geconstateerde tekortkomingen;
 • Altijd grip op de zaak.

Voordelen voor de koper
Als u een nieuwbouwwoning koopt, zijn sommige elementen 'standaard'. Dat is alleen maar fijn, want er is goed over nagedacht en het maakt een aantal zaken veel eenvoudiger. Maar door uw persoonlijke invulling van de details maakt u uw woning pas echt tot uw eigen woning. U maakt uw wensen en behoeften aan ons kenbaar.
Het is ons vak om kopers te begeleiden bij het maken van keuzes uit de verschillende opties. Hierbij krijgt u altijd onze volledige aandacht. Wij proberen zo veel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen en adviseren u uitgebreid over de (on)mogelijkheden. Kortom: we helpen u  bij het  realiseren van uw droomwoning!

 • Begeleiding van de aankoop van de nieuwbouwwoning of kavel tot en met de nazorg;
 • In beeld brengen van uw wensen;
 • In beeld brengen van de mogelijkheden om deze wensen uit te voeren (wij bespreken uw wensen met de verschillende partijen);  
 • Heldere communicatie over de voortgang van de bouw, kijk- en inmeetmomenten en oplevertermijn;
 • Een kritische blik op de uitvoering van de werkzaamheden en het nakomen van de gemaakte afspraken met de projectontwikkelaar en/of (onder)aannemers;
 • Geen ruis tussen verschillende partijen: u hoeft maar met één partij te praten.